Hvordan vil I gerne bo?

Om du er til et af vores lækre glamping telte med ekstra komfort eller vil bo i en af vores fine hytter. Eller måske en nat i det fri i et af vores shelters… Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Glamping

Til alle jer som ønsker en bæredygtig campingferie i naturen men uden at gå på kompromis med komfort og kvalitet. På Orø Strandcamping har vi i alt 8 glamping telte med terrasse, eget eco-toilet og natur bad. I teltene er der plads til hhv 3-4 og 2-3 personer.

A-hytter

Vores klassiske A-hytter har plads til 3-4 personer, eks. til børnefamilier som ønsker at holde en enkelt og komfortabel campingferie uden at skulle sove i telt, og uden alt det ekstra. Vi kan selvfølgelig sørge for linned, håndlæder m.m. hvis I ønsker det.

Tøndehytter

Vores hyggelige tøndehytter har plads til 2-3 personer, eks. til den lille børnefamilie som ønsker at holde en enkelt og komfortabel campingferie uden at skulle sove i telt, og uden alt det ekstra. HUSK lommelygte, da her er meget mørkt !

Vi kan selvfølgelig sørge for linned, håndlæder m.m. hvis I ønsker det.

Hobbithytter

Vores små, lækre hobbithytter har plads til 2 personer, eks. par, venner, veninder som ønsker at komme på getaway i naturen og som ønsker at holde en enkelt og komfortabel campingferie uden at skulle sove i telt, og uden alt det ekstra. HUSK lommelygte, da her er meget mørkt !

Vi kan selvfølgelig sørge for linned, håndlæder m.m. hvis I ønsker det.

Vogn- og teltpladser + Shelters

For campisterne med autocamper, campingvogn eller telt; som ønsker et naturskønt overnatningssted. Vores 2 shelters er gratis at benytte, men skal reserveres på forhånd. Giv os et kald hvis du ønsker at booke et shelter.